0 Flares 0 Flares ×
  • stalen pui
  • stalen pui
  • stalen pui

Project: Interieurontwerp Gansstraat
Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Utrecht
Realisatie: Klusbedrijf Dennis Doet Het
Stalen puien: H. Baars BV

De eigenaren van dit ruime appartement hebben ons gevraagd een voorstel te doen voor een herindeling met onder meer ruimte voor twee werkplekken. In nauw overleg met de opdrachtgevers hebben we een andere indeling met drie stalen schuifpuien ontworpen.

Aan de zuidkant van de woning is een wand verwijderd zodat één grote zonnige werkruimte is ontstaan. Deze is van de woonkamer te scheiden middels een brede stalen schuifpui met een spel van transparant en semi transparant glas.

Aan de andere kant van het appartement is een nieuwe wand geplaatst met aan beide kanten een glazen schuifdeur. De ene zijde vormt een nieuwe werkplek, het middendeel biedt ruimte aan de eettafel.

De zithoek is  verplaatst naar een kleinere ruimte met fraai uitzicht. Een stalen pui maakt het mogelijk de keuken af te sluiten en de zithoek intiemer te maken.

interieurontwerp utrecht

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 0 Flares ×