1 Flares 1 Flares ×
  • Schets zaal
  • Wijkcentrum
  • Multifunctionele zaal
  • Gang ontwerp
  • Gang ontwerp
  • Bilderdijkhof

Project: Bilderdijkhof, Uithoorn
Opdrachtgever: Participe Amstelland
Locatie: Uithoorn

Wijk- en dienstencentrum De Bilderdijkhof heeft ons gevraagd een advies uit te brengen om het interieur op te frissen en te moderniseren. We zijn gestart met een grondige analyse van de huidige ruimten, de uitstraling en het gebruik. Op basis daarvan is een voorstel gedaan voor kleuren, materialen en inrichting, waar mogelijk met behoud van aanwezige kwaliteiten. Er is verder gekeken dan de vraag door bijvoorbeeld ook de herkenbaarheid van ruimten te vergroten en de gang te voorzien van verblijfsplekken. Het project is in afwachting van uitvoering.

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 1 1 Flares ×