KOBS maakt interieurontwerpen voor particulieren, gemeentes en zakelijke opdrachtgevers. De schaal waarop wij werken varieert van een advies of ontwerp voor een badkamer of keuken tot het visualiseren en uitwerken van bouwkundige aanpassingen of uitbreidingen. In alle vraagstukken kijken we aandachtig naar de huidige situatie en de krachtige aspecten van een interieur. Zijn er karakteristieke en persoonlijke elementen? Waar komt het licht vandaan? Hoe wordt een ruimte gebruikt en wat zijn de wensen? Uit deze analyse volgt een advies in woord en beeld met voorstellen voor de indeling, detaillering, kleuren, materialen, verlichting, stoffering en/of meubilair.

Doordat wij uitgaan van de kwaliteiten van het bestaande bouwwerk en deze benadrukken of combineren met nieuwe elementen, kunnen we voor elk budget wat betekenen. Soms kan al resultaat behaald worden door simpelweg dingen weg te laten. Bij iedere opdracht streven we naar een tijdloos, stijlvol en persoonlijk interieur met degelijke en pure materialen.

Werkwijze
Op basis van een gesprek en een bezichtiging inventariseren we de betreffende ruimte en de mogelijkheden. De opdrachtgever ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte met daarin gespecificeerd wat wij kunnen betekenen. Na opdracht bieden we een ontwerp met plattegrond, aanzichten, visualisaties, sfeerbeelden, voorstellen voor meubilair, verlichting en accessoires en richtprijzen. Ook de uitwerking en realisatie kunnen we daarna verzorgen en begeleiden.

Wil je meer informatie, neem contact op via het contactformulier.

interieuradvies-3

plattegrond advies

De Oude Veiling